AllboHus Fastighets AB

Uthyrningsregler

är en lägenhet sägs upp kommer vi att annonsera ut den som ledig på vår hemsida. Alla som är intresserade av denna lägenhet anmäler intresseanmälan på vår sida. Efter intresseperiodens slut kommer de fem som har högst köpoäng bland intresseanmälningarna samt uppfyller våra grundkrav, att få erbjudande om visning. Dessa fem får ett erbjudande via e-post eller via brev om att gå och titta på lägenheten. De har sex dygn på sig att svara på erbjudandet. Om ingen av dessa fem väljer att tacka ja till lägenheten skickas nya erbjudanden ut till ytterligare fem personer i kön osv.

När någon eller några har svarat ja kommer vi att göra sedvanlig prövning, (sökandens betalningsförmåga mm), i kötidsordning innan det blir kontraktsskrivning.

Anmälan till bostadskön får göras det år sökanden fyller 17 år. Detta gäller oavsett vilken månad på året sökanden fyller år, sökande måste dock vara minst 18 år för att skriva kontrakt.

Sökanden ansvarar för att samtliga uppgifter som lämnats är sanningsenliga och hålls aktuella. Sökanden är skyldig att hålla AllboHus Fastighets AB uppdaterat om kontaktuppgifter (både postadress och e-postadress) samt att alla uppgifter om sökande är aktuella.

Kommuner
Län
Kronobergs län
Copyright © 2018 Ousama Mardini.