Fastighetssnabben

Vårt uppdrag

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel som verkligen lönar sig – det är Fastighetssnabbens löfte till alla fastighetsägare i landet. Med oss får ni en engagerad och tillgänglig partner som förenar modern teknik med gedigen erfarenhet. Med helhetstänkande och djup kunskap inom drift, förvaltning och ekonomi optimerar vi våra kunders fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning. Vi är verksamma från Kiruna i norr till Visby i söder, med huvudkontor i Gävle. Utmana oss gärna – vi lovar att det lönar sig.

Söker du ny bostad?

Fastighetssnabben förmedlar lägenheter på ett flertal orter i Sverige. Vi använder oss inte av någon bostadskö utan istället publiceras lediga lägenheter direkt här.

Är du intresserad av en lägenhet som publicerats på hemsidan lämnar du en intresseanmälan. Tänk på att du måste lämna en anmälan för varje lägenhet. För att kunna söka en lägenhet hos oss krävs att man är över 18 år och inte har betalningsanmärkningar. Vi gör alltid en kreditupplysning innan det blir aktuellt för någon att teckna hyreskontrakt.

Visas ingen lägenhet under lediga lägenheter beror det på att vi just nu inte har några aktuella lägenheter att erbjuda. Sidan uppdateras löpande under månaden när lägenheter sägs upp.

Intresseanmälningar gällande lägenheter tas endast emot via vår hemsida. Övriga frågor kring hantering eller befintliga lägenheter går bra att maila till info@fastighetssnabben.se eller ringa 0771-90 80 00 (knappval 2 för lägenhetsfrågor). Lägenhetsavdelningen har telefontid 08:00-12:00. Klicka här för uppsägning av lägenhet.

Län
Gävleborgs län
Uppsala län
Västra Götalands län
Copyright © 2018 Ousama Mardini.