Hyresbevakning

Information om tjänsten

evakning

Grunden för hyresbevakning är att du skapar en bevakning. Med en aktiv bevakning får du mail eller SMS direkt när nya lägenheter publiceras hos någon av de hyresvärdar och andrahandssidor som vi bevakar. Med en bevakning kommer du alltså snabbare fram till uthyraren och slipper uppdatera en massa sidor hela tiden.

En bevakning är extra effektivt för andrahandslägenheter och värdar som har lägenheter utan kö (brukar kallas för först-till-kvarn, bostad bums, bostad direkt eller liknande). Dessa lägenheter är vanliga förstahandskontrakt med de har ingen kö utan fördelas på olika sätt bland värdarna, bl.a. genom först-till-kvarn eller genom lottning bland de först anmälda. Det gäller alltså att höra av sig till uthyraren så snabbt som möjligt vilket en prenumeration på hyresbevakning underlättar.

Att starta en bevakning via e-post kostar 99kr för en månad. En bevakning via SMS har ingen fast kostnad utan kostar 3kr per SMS, man kan när som helst avsluta denna bevakning genom att skicka ett SMS med texten 'bevaka stopp' till nummer 72672. Avgiften för en bevakning täcker kostnaderna för att driva sidan och för att hålla sidan uppdaterad med de senaste hyresvärdarna. Vi arbetar även aktivt med att lägga till fler städer än de vi redan bevakar.

Län
Skåne län
Stockholms län
Uppsala län
Västra Götalands län
Copyright © 2018 Ousama Mardini.