Hässelby Hem AB

För att kunna söka bostad hos Hässelby Hem måste du uppfylla våra uthyrningskrav:

Hässelby Hem vill skapa ett tryggt och trivsamt boende i levande bostadsområden och i samverkan med övriga samhällsaktörer.

För att skapa långsiktig balans i våra bostadsområden väljer vi våra blivande hyresgäster från vår intressebank. Som hyresgäst måste du uppfylla vissa fastställda urvalskriterier. Dessa urvalskriterier grundar sig på erfarenhet och vår vision om ett långsiktigt och tryggt boende för alla.

  • Du måste ha en stadig inkomst som innebär att din årsinkomst före skatt är minst 4 gånger årshyran. Om du har en hyra på 7 000 kr/mån ska du alltså tjäna minst 336 000 kr/år före skatt. (12 x 7 000 x 4)
  • Du och din ev. sambo får inte ha några betalningsanmärkningar
  • Du måste ha goda referenser från tidigare boende (till exempel nuvarande eller tidigare hyreskontrakt eller ett av fastighetsägaren godkänt andrahandskontrakt)

I samband med prövning för uthyrning kommer en kreditupplysning att tas på dig och din ev. sambo.

Din ansökan läggs i en intressebank för varje sökt lägenhet. Något strikt kösystem tillämpas inte. Vi har inga förturer.

För att anmäla ditt intresse för en ledig lägenhet måste du först registrera dig och ange ett lösenord. När du gjort detta kan du logga in på Mina sidor och anmäla ditt intresse. Om du blir aktuell för en lägenhet återkopplar vi till dig. 

Län
Stockholms län
Copyright © 2018 Ousama Mardini.