Bostadsdeal

Bostadsdeal.se är en sökmotor för bostäder som försöker att samla - aggregera - alla lediga bostäder i Sverige, så att du som bostadssökande kan hålla dig orienterad om hela bostadsmarknaden via Bostadsdeal.se. Du som bostadssökande behöver därmed inte konstant hålla koll på många hundratals olika hemsidor, vilket är nästan omöjligt och dessutom extremt tidskrävande. 

Bostadsdeal.se är en helt automatisk marknadsplattform, där användare kan lägga upp användargenererat innehåll i form av bostäder eller bostadssökar-annonser, där användare kan komma i direkt kontakt med varandra och där användare kan tillgå relevanta sökresultat i form av bostäder eller bostadssökande.

Bostadsdeal.se demokratiserar vetskapen om bostadsmarkanden
Bostadsdeal.se´s uppgift är att demokratisera tillgången till vetskapen om lediga bostäder. Det gör vi genom att ge alla lika rätt till vetskap om nya bostäder som erbjuds på marknaden. Det betyder att alla får lika möjlighet för att reagera på denna vetskap om de nya, lediga bostäderna som erbjuds.

Det är bostadsbrist på många ställen runt om i Sverige, främst i de större städerna. Här är t.ex. bra och billiga hyresbostäder väldigt eftertraktade. Bostadsmarkanden är dessvärre känd för att de människor som har störst mentala, sociala och ekonomiska fördelar redan i förvägen också är de som har lättast för att samla in information om lediga bostäder. Genom att ge alla lika möjligheter för att få vetskap om de bostäder som erbjuds så jämnar vi ut några av de stora olikheter som finns på bostadsmarknaden - samtidigt som vi gör det mycket lättare för alla att hålla sig orienterade.

Så samlar Bostadsdeal.se in vetskap om lediga bostäder
Bostäderna på Bostadsdeal.se kommer frå tre olika källor:
1: Bostaden läggs upp direkt av hyresvärden eller säljaren själv.
2: Hyresvärdarna eller säljarna ber oss om att säkra att det är en uppdaterad version av deras lediga bostäder på Bostadsdeal.se.
3: Våra automatiska robotar läser av internet efter lediga bostäder som inte redan finns i Bostadsdeal.se´s sökmotor. Här tar vi med alla bostäder från källor som vi uppfattar som lödiga, dvs där bostäderna är uppdaterade. Som en tjänst för våra Guldanvändare tar vi, i mindre omfattning, med bostäder från betalningsportaler för hyresbostäder om vi värderar att den vederbörande bostaden endast ligger på denna portal. Det förmedlas extremt tydligt till våra användare som inte är Guldanvändare, samt för de som är Guldanvändarna, om en given annons länkar vidare till en annan betalningsportal.

Vanlig användare kontra Guldanvändare
Som vanlig användare kan du i stor utstäckning använda Bostadsdeal.se gratis. Om du vill ha den fulla effekten av Bostadsdeal.se´s tjänst kan du uppgradera dig till Guldanvändare, som är en abonnemangsbaserad tillgång som fortköper tills du stoppar den. Som Guldanvändare blir din profil och användning optimerad på en rad olika sätt. Exempelvis får du som bostadssökande Guldanvändare full tillgång till de samlade bostäderna, du får full tillgång till vår notifikations-tjänst, som bl.a. ger dig besked om nya bostäder direkt via mail. Därutöver får du en bostadssökarannons som blir kvalitetsstämpad och placerad överst i sökresultaten, vilket gör at du är bland de första som hyresvärdarna/säljarna ser när de söker efter bostadssökande.  

Kvalitetsfilter
Det är inte möjligt att säkra att bostadsannonserna är 100 procent uppdaterade, då man inte kan uppdatera i den sekund som ett hyres- eller försäljningskontrakt ingås. Vi arbetar dock hela tiden på att säkra att en så stor del som möjligt av annonserna är så äkta och så uppdaterade som möjligt. Tryck här om du vill läsa om hur vi kvalitetskontrollerar våra bostadsannonser.

Miljö!
Bostadsdeal.se är CO2-neutralt - läs mer...

Nöjdhet och säkerhet!
1: Om du uppdaterar dig till Guldanvändare och därefter inte är nöjd med produkten kan du i nästan alla tillfällen göra vår generella nöjshetsgaranti gällande.
2: Vi är mycket proaktiva i förhållande till att informera allmänheten och våra användare om de faror som lurar när man är bostadssökande. Vi har exempelvis utvecklat en hel informationsportal, Hyrasäkert.se, om faran att bli bedragen av internationella IT-kriminella - en problemställning som vi också har uppmanat polisen till att lösa.

Adress:
Bostadsdeal.se: Rentbuyestate.com Sweden ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C, Danmark


Om du har ett förslag för ändring eller andra frågor, kontakta oss då på support@bostadsdeal.se - så svarar vi snabbt tillbaka.

Län
Gävleborgs län
Jönköpings län
Skåne län
Stockholms län
Västerbottens län
Västmanlands län
Västra Götalands län
Örebro län
Östergötlands län
Copyright © 2018 Ousama Mardini.