Fixalyan

Hitta såväl kommunala som privata hyresvärdar från hela Sverige

Tröttnat på att leta igenom de stora sidorna efter lediga lägenheter som alla andra också letar igenom? Hitta din egen väg! Vi vet hur du skall lyckas att hitta ett förstahandskontrakt på din ort.
Vi tillhandahåller Sveriges bredaste utbud av hyresvärdar

  • Helt gratis
  • Ett av Sveriges största register över kommunala och privata hyresvärdar
  • Användarvänligt

 

Många av våra konkurrenter säger att de gör samma sak. Vi hämtar all vår information från SCB:s företagsregister. I Företagsregistret finns Sveriges samtliga företag. Uppgifterna om landets drygt 900 000 företag uppdateras kontinuerligt. Företagsregistret innehåller 981 349 företag och 1 058 342 arbetsställen. Vi sammanställer därefter informationen och gör den mer tillgänglig, aptitlig osv.

Fungerar det?

Sedan start har vi hjälpt massvis av bostadssökande att hitta sin första lägenhet genom våra omfångsrika listor på hyresvärdar i hela Sverige. Klicka vidare nedan för att ta del av våra tips som har hjälpt hundratals, precis som dig att få sitt första hyreskontrakt. När du väl är ”inne” i hyresmarknaden och har ett kontrakt ökar dina möjligheter markant för att t.ex. byta ditt hyreskontrakt till en bostad på en ”bättre” adress.

Skaffa ett förstahandskontrakt – Steg för steg

Den bistra sanningen. Hyresvärdar segregerar. Självklart vill en hyresvärd inte ha en arbetslös, rökande och festsugen ungdom boende i sitt hus. Tänk alltså på hur du marknadsför dig själv.

De flesta hyresvärdarna kommer att uppge att de inte har några bostadsköer. Varför? Jo, för om de har en lista så kan de inte ”selektera” precis som de vill.

Få dem att känna sig som hjältar. Om de kan hjälpa någon som har synnerliga skäl.. FORTSÄTT

Hemligheten bakom att hitta ett hyreskontrakt

Det finns mycket bättre sätt att hitta en ledig lägenhet, som är betydligt enklare och där sannolikheten att du skall lyckas är betydligt högre. Mer om detta längre ner.

Finns det några genvägar till att hitta ett förstahandskontrakt?

Tyvärr gör det inte det. Vad som krävs är mycket tålamod, rätt verktyg samt kunskapen om några få enkla men välbehövliga knep. Att hitta ett förstahandskontrakt kan ta allt mellan en vecka och tre månader. Så det gäller att du är uthållig.

 

Copyright © 2018 Ousama Mardini.